Neprehliadnite

McIlroy sa vyhol súdnemu procesu, musí však štedro platiť

 

Na poslednú chvíľu Rory McIlroy a jeho bývala manažérska firma Horizon Sports Management zažehnali hrozbu súdneho procesu a dohodli sa na mimosúdnom vyrovnaní. Lacno to ale prvého hráča sveta nevyjde, podľa BBC ma Ireland McIlroy Lawsuitsvojej niekdajšej spoločnosti vyplatiť 20 miliónov dolárov.

Obe strany procesu, ktorý začiatkom februára mal začať v Dubline, ale bol odročený práve kvôli rokovaniu o dohode, síce prehlásili, že mimosúdnu dohodu nebudú ďalej nijako komentovať, ale podľa britských zdrojov mal McIlroy spoločnosti Horizon Sports vyplatiť 20 miliónov dolárov plus náklady.

Ešte predtým prišiel ostrovný denník Daily Mail s tým, že v prípade najhoršieho scenára mohol súdny proces prísť 25-ročného Severného Íra až na 53 miliónov dolárov. Čiastka 20 miliónov je takmer dvojnásobok toho, co pôvodne Horizon Sports ponúkal ako sumu k vyrovnaniu ešte dlho pred začiatkom procesu. To ale McIlroyov tím odmietol.

McIlroy pôvodne žaloval spoločnosť a jej ho šéfa Connora Ridge za to, že bol nútený uzavrieť nevýhodnú zmluvu v decembri 2011. O dva roky neskôr ju preto vypovedal. Horizon reagoval protiútokom a zažaloval McIlroya za porušenie a neplnenie kontraktu.

 

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv