Neprehliadnite

McGinley nebol v USA ani dve hodiny a už mu vykradli auto

 

Paul McGinley je častým účastníkom Pro-Am turnaja AT&T Pebble Beach National, ale na aktuálny ročník nebude írsky golfový odborník spomínať v najlepšom.

McGinley údajne prišiel do San Francisca v pondelok a zastavil sa na obed s priateľom. Keď sa však vrátil do auta, zadné okno bolo rozbité a McGinleyjeho palice, výstroj a cestovný pas tam už neboli. „Zobrali mi všetky veci,“ skonštatoval McGinley.

Podľa zámorských médií zlodeji ukradli aj všetky spomienkové predmety z Ryder Cupu 2014 v Gleneagles, kde McGinley ako kapitán doviedol Európu k triumfu. Tieto predmetmi plánoval darovať do aukcie na charitatívne účely.

„Som z toho nesmierne sklamaný. Bol som v tejto krajine len hodinu a pol. To sa však môže stať v ktorejkoľvek krajine alebo meste na svete. Myslel som si, že tie veci sú v bezpečí,“ dodal McGinley.

McGinley sa v Pebble Beach predstavil tento týždeň už po siedmy raz. Vlani neprešiel katom, pričom jeho najlepšie umiestnenie sa datuje do roku 2006, keď obsadil dvanástu priečku. Katom neprešiel ani minulý týždeň na ívente Maybank Malaysian Open z kalendára Europea Tour.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv