Neprehliadnite

Dcéra Adama Scotta sa volá Bo Vera

 

Niekdajší prvý hráč svetového rebríčka Adam Scott sa stal po prvý raz otcom. Jeho žena Maria Kojzar, ktorú si vzal vlani na jar, mu v austrálskom Queenslande porodila dcérku Bo Veru.

adamscott„Ahoj bejby Bo. Sme pyšní na to, že môžeme oznámiť narodenie našej krásnej dcérky, Bo Very Scott, ktorá sa narodila 15. februára 2015,“ odkázal austrálsky golfista na svojom facebookovom profile. Pôrod prebehol u doktora Flynna v súkromnej nemocnici Pindara na Golden Coast.

Svojim fanúšikom a predovšetkým fanynkám sa predstavil naposledy v decembri na domácom Australian PGA, na ktorom obsadil delenú druhú priečku po play-off na siedmich jamkách. Vyhral vtedy Greg Chalmers.

V sezóne 2015 je prvým plánovaným Scottovým turnajom Cadillac Championship zo série WGC, ktorý sa uskutoční v Dorale od 5. do 8. marca. Vo svetovom rebríčku mu patrí aktuálne piata pozícia.
-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv