Neprehliadnite

Woods začne sezónu na Phoenix Open, McIlroy a Fowler štartujú v Abú Zabí

 

Stále sledovaný Tiger Woods odštartuje golfový rok 2015 na turnaji Waste Management Phoenix Open, ktorý je na t-woods1programe 29. januára. Štrnásťnásobný major víťaz, ktorý hral naposledy na spomínanom podujatí v sezóne 2001, to potvrdil na sociálnej sieti.

Vlani si našlo cestu na ívent na ihrisku TPC Scottsdale 570.000 divákov. V tejto sezóne sa môžu diváci okrem Woodsa tešiť aj na Phila Mickelsona, Rickieho Fowlera, Bubbu Watsona, Jordana Spietha, či Matta Kuchara. „Bude to veľký návrat do Phoenixu. Publikum je tam úžasné a vždy nadšené. A šestnásta jamka je absolútne unikátna v golfe. Torrey Pines je pre mňa zase veľmi dôležitým miestom. Mám na toto ihrisko množstvo mimoriadnych spomienok,“ informoval ďalej Woods prostredníctvom svojho oficiálneho webového portálu.

Už desiaty ročník turnaja Abu Dhabi HSBC Golf Championship sa odohrá od 15. januára na ihrisku National miestneho rorygolfového klubu. Na jubilejnom ročníku prídu do Spojených arabských emirátov svoje golfové umenie predviesť skvelí hráči vrátane kvarteta z elitnej svetovej desiatky – Roryho McIlroya, Henrika Stensona, Justin Roseho a Rickieho Fowlera.

Týmto turnajom, v Abú Zabí súčasne odštartuje séria troch akcií na Blízkom východe, do ktorej patria ešte podujatia v katarskej Dauhe a v Dubaji. Na úspešnú vlaňajšiu sezónu chce nadviazať aj dvanásty hráč sveta, víťaz US Open a The Players Martin Kaymer, ktorý v Abú Zabí v minulosti triumfoval už trikrát. Po prvý raz v novom roku sa na turnaji ukážu tiež ďalšie štyri hviezdy víťazného európskeho rydercupového tímu z Gleneagles – Jamie Donaldson, Victor Dubuisson, Thomas Bjorn a Stephen Gallacher.

-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv