Neprehliadnite

US Masters: V Auguste má už istú účasť 90 golfistov

 

augustaKoncom minulého roka malo už 90 hráčov istý štart na tohtoročnom US Masters. To je rovnaký počet, ako v rovnakom čase pred rokom. Ako posledný sa v sezóne 2014 kvalifikoval na úvodný major sezóny Angličan Danny Willett, ktorému sa podarilo prebojovať do posledného vlaňajšieho vydania svetového rebríčka.

Systém kvalifikácie na prestížny turnaj je pomerne zložitý, dostať sa na Masters je v podstate možné rôznymi devätnástimi cestami. Doživotné právo štartovať na prvom major ívente roka majú bývalí víťazi v zelených sakách. Na štyri roky majú istotu šampióni zostávajúcich troch majorov.

Štart si zaistí aj prvých päťdesiat hráčov svetového rebríčka na The-Masters1konci roku. Ďalší si môžu vypýtať miestenku cez rebríček, pokiaľ sa dostanú do prvej päťdesiatky v poslednom týždni pred US Masters. Istú účasť má aj 25-ročný svetový líder Rory McIlroy, ktorý sa v prostredí magnólií bude snažiť skompletizovať svoju grandslamovú zbierku major titulov.

Úvodný major sa hráva vždy na rovnakom ihrisku a počet účastníkov je limitovaný, pričom zvyčajne ich nie je viac ako 100. US Masters je tiež otvorený amatérom – účasť si zaistia víťazi amatérskych šampionátov doslova zo všetkých kútov planéty: amerického, britského, ázijsko-pacifického, latinsko-amerického a tiež najlepší z amerických majstrovstiev mid-amatérov.

-jj-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv