Neprehliadnite

Mahanov kalendár ovplyvní narodenia druhého dieťaťa

 

Mahan_familyHunter Mahan ako Kalifornčan pravidelne štartoval začiatkom sezóny na sérii turnajov US PGA Tour na západnom pobreží USA. Po prvý raz od roku 2007 sa však v Torrey Pines, Pebble Beachm či na Riviere asi nepredstaví. Americký golfista ešte nepozná svoj presný golfový program na túto sezónu, pretože ho ovplyvní príchod na svet druhého potomka. Manželka Kandi by mala porodiť v polovici februára.

Víťaz šiestich turnajov US PGA Tour má predstavu, že by mohol štartovať starty na Phoenix Open, Farmers Insurance Open, AT&T Pebble Beach National a Northern Trust Open, ale je pripravený okamžite urobiť zmenu z rodinných dôvodov. „Akonáhle sa dieťa narodí, nebudem hrať,“ priznal 32-ročný Mahan, ktorý odstúpil z vedúcej pozície po druhom kole na turnaji Canadian Open 2013 práve pre narodenie svojej dcéry Zoe.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv