Neprehliadnite

Karlsson amabasadorom švédskej značky Abacus

 

Abacus-Ambassador-Robert-KarlssonBývalý prvý hráč európskeho rebríčka Robert Karlsson sa stal ambasadorom športovej značky Abacus. Švédsky golfista, ktorý preferuje pohodlné severské oblečenie, je zo spolupráce so švédskou firmou na výrobu vodeodolného oblečenia nadšený. „Skutočne ma teší, že Abacus je švédska značka, čo ma nielen napĺňa hrdosťou, ale pomáha mi to cítiť sa ako doma, a to na ihrisku aj mimo neho,“ povedal Karlsson.

Abacus dodáva športové oblečenie ako oficiálny partner European Tour, pričom oblieka organizátorov, rozhodcov, či dobrovoľníkov na turnajoch najvyššieho európskeho okruhu. Karlsson má na svojom konte úspešnú kariéru na European Tour a v roku 2008 sa stal prvým Švédom v histórii, ktorý vyhral rebríček príjmov – Money List. „Je skvelé, že môžem spolupracovať s firmou, ktorá je dlhoročným partnerom European Tour a skutočne rozumie špecifickým požiadavkám na oblečenie pre profesionálneho golfistu,“ dodal severan.

Ako oficiálny partner na Ryder Cupe 2014 Abacus Sportswear vyrobil exkluzívnu kolekciu na jedno z najväčších športových podujatí všetkých čias. Celá kolekcia obsahovala obľúbený Nipton kabát do dažďa, vetruodolnú bundu Glade a rukavice Score flís. Podľa Karlssona je spojenie s prestížnym turnajom tímov Európy a USA znakom kvality. „Mal som to šťastie, že som mohol reprezentovať Európu na dvoch Ryder Cupoch, takže pre mňa je dôležité podpísať zmluvu s niekým, kto má skúsenosti s Ryder Cupom,“ uviedol Šved.

-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv