Neprehliadnite

European Challenge Tour zverejnila kalendár turnajov, bude sa hrať aj v Penati

 

european-challenge-tourNová sezóna European Challenge Tour odštartuje najneskôr za posledných šesť rokov. Bude to až v druhej polovici marca turnajom na Madeire, ktorý je spoločný aj pre European Tour. Zatiaľ je potvrdených 25 turnajov. Medzi nimi sú dva turnaje organizované českou promotérskou spoločnosťou Relmost. Už štvrtý ročník D+D REAL Czech Challenge sa koná od 28. do 31. mája v rezorte Kunětická Hora a druhý ročník D+D REAL Slovakia Challenge sa uskuteční od 9. do 12. júla v rezorte Penati, v Šajdíkových Humencoch neďaleko Senice.

„Upevnili sme si pozíciu v rámci European Challenge Tour. Pre nás je dôležité, že máme turnaje v rovnakých termínoch. Význam našich turnajov v Európe stále rastie. V Česku a na Slovensku sme zvýšili prize money o päť tisíc euro,“ tvrdí majiteľ PenatiRelmostu Petr Dědek. Celkové prize money na D+D REAL Czech Challenge bude 170 tisíc euro, čí, sa turnaj dostal na rovnakú čiastku, akú vyplácajú napríklad na prestížnych podujatiach Northern Ireland Open alebo turnaj v nemeckom Bad Griesbachu. Na D+D REAL Slovakia Challenge si hráči rozdelia 165 tisíc Euro.

Zatiaľ to vypadá, že turnajov bude menej než v minulých rokoch. V kalendári European Challenge Tour zostalo päť voľných termínov, ktoré čakajú na obsadenie alebo potvrdenie predbežných dohôd. „Tento rok nemôžu hráči príliš kalkulovať, pretože bude menej príležitostí uhrať prize money. Navyše, hneď úvodný ívent na Madeire bude len pre obmedzenú skupinu golfistov s kartami Challenge Tour. Hrajú tam tradične členovia European Tour. Môžeme preto predpokladať vyšší tlak na hracie karty na akomkoľvek turnaji roku. To prinesie ďalšiu kvalitu do štartového pola našich turnajov,“ dodáva David Trunda, generálny riaditeľ Relmostu.

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv