Neprehliadnite

Dôstojná reprezentácia Slovenska

 

V Katarskom GC Doha sa od 21. januára do 24. januára 2015 koná  ďalší turnaj tohtoročnej sezóny European Tour pod názvom  Commercial Bank Quatar Masters, na ktorom štartuje špička profesionálov, medzi ktorými sú aj Ernie Els, Stephen Gallacher, Justin Rose, Segio Garcia.  Medzi 125  štartujúcimi hráčmi  bol aj 14-ročný amatér Jakub Hrinda (na foto), člen Lomnického GK. Ten si možnosť štartu vybojoval pred niekoľkými dňami na amatérskych majstrovstvách Kataru, kde skončil prvý. Jakub patrí napriek svojmu mladému veku  k medzinárodne  skúseným  slovenským reprezentantom, okrem množstva amatérskych a pro-am turnajov sa niekoľkokrát zúčastnil aj   Faldo Series Grand Final v Írsku aj USA, kam postúpil z víťazstiev v regionálnych kolách v Dubaji, Taliansku aj Slovensku.

Prvé kolo  turnaja Commercial Bank Quatar Masters zahral Hrinda na 77 rán (+5) , keď  na prvej deviatke zahral dve bogey, ale aj jedného berdíka.  Na druhej deviatke zahral jedno double bogey a dve bogey.  Tak sa  najmladší účastník tohto turnaja  po prvom dni  ocitol na spodku výsledkovej tabuľky. Druhé kolo turnaja Quatar Masters zahral Jakub Hrinda za 74 rán (+2) a dosiahol tak celkový výsledok +7. S rovnakým výsledkom ako Hrinda, skončil po dvoch kolách Talian Matteo Manassero Výsledok  síce nestačil  na prechod do víkendových finálových kôl, ale aj tak  Hrinda  za sebou nechal skúsených profesionálov ako napríklad Angličana Graeme Storma, či Francúza Romaina Wattela (obaja +8).  Hrindov výsledok v druhom kole  poznačili dve doble bogey, dve bogey, ale aj štyri berdíky, pričom tri za sebou zahral na posledných jamkách. Rozhodne mu patrí vďaka za dôstojnú reprezentáciu slovenského golfu na profesionálnej European Tour.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv