Neprehliadnite

Ceny vstupeniek na US Masters 2015 vzrástli

 

Cena štvordenných vstupeniek na US Masters bude stáť v roku 2015 v priemere o 75 dolárov viac, čo predstavuje tridsaťtripercentný nárast. Spomínaný štvordenný balík bude stáť 325 dolárov. Podľa denníka Augusta Chronicle ide oaugusta_clubhouse_0 najvyššie jednorazové zvýšenie vstupného na prvom mužskom major turnaji sezóny od roku 2012, keď sa ceny vstupeniek pohybovali od 50 do 250 dolárov. Zástupcovia Augusta National Golf Clubu zatiaľ nezverejnili počet vstupeniek, ktorý pôjde do predaja, ale očakáva sa že to bude okolo 35.000 na deň.

Golfoví odborníci súčasne argumentujú, že za zvýšením cien vstupeniek na US Masters v Augusta National treba vidieť aj športové dôvody, ktorými bude prítomnosť Roryho McIlroya a Tigera Woodsa. Severný Ír a líder svetového rebríčka bude chcieť získať zelené sako a skompletizovať tak golfový Grand Slam, zatiaľ čo americký golfista sa na US Masters predstaví po ročnej pauze.

-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv