Neprehliadnite

Anketa AP športovec roka 2014: McIlroy v zámorí netriumfoval, dominovali bejzbalisti

 

Napriek vydarenej minulej sezóne Rory McIlroy v tradičnej ankete americkej agentúry Associated Press (AP) o najlepšieho športovca roka 2014 nezvíťazil. Severoírsky golfista obsadil tretie miesto so ziskom sedem hlasov, AP BRITISH OPEN GOLF S GLF GBRrovnako sa darilo aj dnes už bývalému bejzbalistovi Derekovi Jetereovi, ktorý vlani ukončil kariéru.

Pred oboch sa dostali len ďalší dvaja bejzbalisti. Absolútne suverénne vyhral anketu Madison Bumgarner, nadhadzovač tímu San Francisco Giants, ktorý získal 38 hlasov. Na druhej priečke sa potom so stratou 25 hlasov umiestnil ďalší nadhadzovač Clayton Kershaw, ktorý je hráčom Los Angeles Dodgers.

Len pre zaujímavosť hviezdy NHL Sidney Crosby alebo NBA LeBron James získali len po jednom hlase. Tenista Novak Djokovič získal hlasy dva a argentínsky futbalista Lionel Messi štyri. Posledným golfistom, ktorý sa stal v tomto hlasovaní športovcom roka, bol Tiger Woods. Tomu sa to podarilo celkovo štyrikrát, konkrétne v rokoch 1997, 1999, 2000 a 2006.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv