Neprehliadnite

Tiger Woods ďakoval a prezradil plány do roku 2015

 

Napriek tomu, že väčšinu časti sezóny stratil pre zranenia a nepriazeň osudu na golfovom ihrisku, má Tiger Woods viacero dôvod na to byť za uplynulý rok vďačný. Štrnásťnásobný major víťaz „zavesil“ dlhý blog na svojom portáli TigerWoods.com plný gratulácií, v ktorom vyjadril svoju vďačnosť deťom, priateľke Lindsey Vonnovej a neteri Cheyenne Woodsovej.

„Moje deti sú fantastické, rastú a dospievajú rýchlejšie ako som myslel. Práve oni ma naučili, ako pracovať s iPadom, Tiger-Woods-Blogčo je skutočne zábavné. Lindsey Vonnová je skvelá. Rýchlo sa uzdravila a tvrdo na sebe pracovala. Už sa jej podarilo vo Francúzsku vyhrať dvoje preteky Svetového pohára a už ju delí len jedno víťazstvo od vyrovnania historického rekordu, čo je neskutočné. Nesmierne šťastný som aj vďaka mojej neteri Cheyenne, ktorá získala kartu na LPGA Tour 2105. Keď som sa v nedeľu na turnaji Hero World Challenge dozvedel, že sa kvalifikovala, tak som jej hneď telefonoval z golfového autíčka v Isleworth Golf & Country Clube,“ napísal Woods.

Woods ďalej vo svojom krátkom príspevku prezradil niektoré detaily zo sezóny 2015, pričom vianočné sviatky strávil s Vonnovou a svojimi dvoma deťmi. „Čo sa týka mojej golfovej sezóny 2015, mám najväčšiu radosť z toho, že som opäť zdravý. Mal som problémy s chrbtom posledný jeden a polrok, čo sa odrazilo aj na mojich výsledkoch. Hoci pred dvoma rokmi som dokázal vyhrať ešte päť turnajov, postupne sa môj stav stále zhoršoval. Teraz sa cítim zdravý, silný a vyrovnaný, teším sa z toho, že sa môžem opäť hrať s deťmi futbal a ďalšie hry. Každý, kto mal niekedy problémy s chrbtovými nervami, vie, aké sú to nepríjemné bolesti. Neskutočne som si vydýchol,“ dodal bývalý líder svetového rebríčka.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv