Neprehliadnite

Scott má nového kedíka

 

Novým kedíkom Adama Scotta sa stane Mike Kerr, ktorý tak bude nosiť vak s golfovými palicami víťazovi US Masters 2012 Mike_Kerr_Adam_Scottnamiesto Steva Williamsa. S Williamsom ukončil austrálsky hráč spoluprácu v polovici septembra, keď oznámili, že obaja majú odlišné plány pre najbližšie roky. Zatiaľ čo nedávny líder svetového rebríčka chce atakovať ďalšie veľké víťazstvá, bývalý kedík Tigera Woodsa chce golfový kolotoč postupne opustiť.

Scott si otestoval Kerryho na ihrisku začiatkom októbra počas Australian PGA Championship a Australian Open. V prvom prípade skončili na delenej druhej pozícii, v druhom piaty. Kerr patrí medzi početnú skupinu nosičov vakov zo Zimbabwe, pričom má skúsenosti ak s European Tour, tak s US PGA Tour. V minulosti pracoval okrem iného pre Ernieho Elsa, Leeho Westwooda a Thorbjorna Olesena.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv