Neprehliadnite

PGA ocenila prínos Íra Harringtona

 

Trojnásobný major víťaz Pádraig Harrington získal ocenenie od Profesionálnej golfovej asociácie (PGA) za svoj prínos pre svetový golf. Cenu prevzal počas každoročného stretnutia PGA v hoteli Grosvenor House. „Pádraig je hráčom, ktorý Ltoho celosvetovo dosiahol veľmi veľa. A nejde len o jeho skvelý golf, ale tiež o jeho oddanosť a vášeň pre našu hru. Vďaka tomu sa stal veľmi populárnym medzi pre mnoho ľudí,“ uviedol výkonný šéf PGA Sandy Jones.

/Obr. Pádraig Harrington (vpravo) a kapitán PGA Neil Selwyn-Smith/

Harrington prežíval zlaté obdobie pred šiestimi rokmi. Najskôr triumfoval v roku 2007 v Carnoustie na British Open a titul obhájil o rok neskôr v Royal Birkdale. Následne sa radoval v Oakland Hills z prvenstva aj na US PGA Championship a stal sa tak prvým Európanom, ktorý získal dva tituly kategórie major za sebou.

V posledných sezónach ustúpil zo svojich pozícii, pretože sa mu príliš výsledkovo nedarilo. Za ostatné štyri roky poznal pocit z víťazstva len v roku 2012 na exhibičnom podujatí PGA Grand Slam of Golf. Aj preto privítal v závere roka súťažný triumf na Indonesian Open zo série Asian Tour.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv