Neprehliadnite

Obama si v závere roka našiel čas aj na golf

 

Napriek psychicky náročnému a vypätému obdobiu zostáva prezident USA Barack Obama verným rekreačným hráčom golfu. Prvý muž Bieleho domu využil aj obdobie Vianočných sviatkov na to, aby si zahral golf spoločne s malajzijským premiérom Najibom Razakom. Obaja sa stretli na dovolenke na havajskom ostrove Oahu neďaleko miesta, kde mal Barack_NajibObama prenajatý na dva týždne dom. Dovolenka na Havajských ostrovoch je zvyčajne pre Obamu veľmi golfová. Zatiaľ čo počas roku sa až tak často na golfové ihrisko nedostane, na dovolenke je to iné. Počas prvých piatich dní dovolenky už vyskúšal štyri z malebných havajských golfových ihrísk.

/Obr. Barack Obama a Najib Razak/

Obama si našiel čas na golf aj počas krátkej zastávky koncom novembra, keď si na exkluzívnom ihrisku v Las Vegas zahral spoločne donorom Demokratickej strabny a majiteľom novín. Potom, čo Obama strávil asi päť hodín na osemnásťjamkovom ihrisku v Shadow Creeku v severnej časti Las Vegas, si pridal ešte ďalších deväť jamiek. Ďalšími členmi foursomu boli bývalý bejazbalista New Yorku Yankees Derek Jeter, podporovateľ Obamovej kampane Stephen Cllobeck a majiteľ denníka Las Vegas Sun Brian Greespun.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv