Neprehliadnite

Daly sa zasnúbil a vzápätí vyhral po 10 rokoch turnaj

 

143rd Open Championship - PreviewsExcentrický golfista John Daly prežíva krásne obdobie svojho života. Najskôr minulý týždeň vyhlásil, že sa zasnúbil s dlhoročnou priateľkou Annou Cladakisovou a o niekoľko dní na to sa radoval z turnajového prvenstva. Americký golfista tak ukončil desaťročné čakanie na titul, hoci vyhral len turnaj Beko Classic v tureckom Beleku. Štyridsaťosemročný borec získal za svoje prvenstvo na trojkolovom podujatí v Gloria Golf Clube osemtisíc dolárov, ktoré venoval na charitu.

Daly zahral pätnásť rán pod par a v poli porazených nechal napríklad aj Darrena Clarka, či Paula Broadhursta. Dvojnásobnému major šampiónovi (US PGA Championship 1991 a British Open 1995), ktorý je štyrikrát rozvedený, sa darí aj v osobnom živote. Svoje zasnúbenie s priateľkou Annou oznámil prostredníctvom sociálnej siete. Naposledy Daly vyhral turnaj Buick Invitational 2004, keď zdolal v play-off Chrise Rileyho a Luka Donalda.
-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv