Neprehliadnite

Cheyenne Woodsová aj s kartou na LPGA Tour

 

cheyenne

Cheyenne Woodsová, neter držiteľa štrnástich majorov Tigera Woodsa, si v päťkolovej q-school vybojovala kartu na LPGA pre rok 2015. Boj kvalifikačným sitom zakončila na ihrisku LPGA International na delenom 11. mieste. „Hr LPGA bolo odjakživa mojim snom. Podriadila som tomu všetko a tvrdá práca sa vyplatila,“neskrývala nadšenie 24-ročná Američanka, ktorá vlani ešte cez kvalifikačnú školu neprešla.

Už vo februári dokázala Woodsová zvíťaziť na Australian Ladies Masters a vďaka tomu získala na dva roky kartu na Ladies European Tour. V sezóne 2013 sa dokonca predstavila aj na Allianz Ladies Slovak Open na Táľoch. Prednosť u nej však teraz dostane zámorská séria. Kartu na sezónu LPGA Tour 2015 si nakoniec zaistilo 19 hráčok a čaká na ne celkovo 33 turnajov v nadchádzajúcom roku s rekordnou čiastkou 61,6 milióna dolárov, ktorú si rozdelia z turnajových odmien.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv