Neprehliadnite

Bubba si adoptoval druhé dieťa

 

caleb_dakotaBubba Watson spoločne so svojou manželkou Angie oznámili, že sa rozhodli adoptovať druhé dieťa. Ich prvý adoptívny syn Caleb tak bude mať sestričku, ktorá sa volá Dakota. Na sociálnej sieti sa už objavila aj fotografia dvojročného Caleba v objatí s novou sestričkou. Americký golfista prezradil, že ohľadne nového prírastku do rodiny, poskytne pre médiá ďalšie informácie hneď, ako bude všetko definitívne.

Watson získal svoj premiérový titul na US Masters v roku 2012 len dva týždne potom, čo si adoptovali s Angie malého Caleba. Tento rok pri zisku jeho druhého zeleného saka už bol dvojročný syn s ním a mohli si všetci traja spoločne vychutnať druhý triumf v Auguste. Triumf na aprílovom major turnaji bol pre Watsona jedným z troch titulov v roku 2014. Aktuálne štvrtý hráč svetového rebríčka vyhral ešte na Northern Trust Open a tiež svoj prvý turnaj kategórie World Golf Championship – HSBC Champions v Šanghaji.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv