Neprehliadnite

Woods sa rozohnil, skúsený novinár si s ním vymyslel rozhovor

 

Všetko má svoje medze. Asi to si povedal Tiger Woods potom, čo v zámorí vyvolal nemalý rozruch vymyslený rozhovor s americkým golfistom v časopise Golf Digest. Jeho autorom bol skúsený novinár Dan Jenkins. Obsahom rozhovoru boli provokačné otázky na fiktívneho Woodsa, ktorý si v každej odpovedi z toho robí srandu. Jenkins narážal napríklad Tiger-Jenkinsna to, že Woods vo svojej kariére prepustil viacero trénerov a opúšťa ľudí, ktorí mu pomohli k úspechom. Nezabudol sa ani spýtať na to, kedy sa Woods ožení s americkou lyžiarkou Lindsay Vonnovou.

Woods však nelenil a svoju reakciu uverejnil na stránkach ThePlayers Tribune, ktoré založil americký bejzbalista Darek Jater s cieľom, aby mali profesionálni športovci možnosť bezprostredne reagovať na medializované správy a so svojimi fanúšikmi.„Čítali ste rozhovor Dana Jenkinsa so mnou v poslednom Golf Digeste? Myslím, že nie. Pretože som to nebol ja. Je to tak, Jenkins si vymyslel rozhovor, ktorý rozhodne nie je vtipný, ale skôr ide o zaujatý útok na moju osobu plný nenávisti,“ konštatuje vo svojej reakcii bývalý líder svetového golfu.

Súčasťou Woodsovej sťažnosti je tiež priložený list, ktorý spoločne so svojim agentom Markom Steinbergom zaslali do vydavateľstva Conde Nast, ktoré za Golf Digestom stojí. „Jenkins v článku uvádza, že som odmietol jeho žiadosť o rozhovor s Tigerom. Žiadna požiadavka ale nebola vydaná, aspoň nie v poslednej dobe. Nemohol sa o to aspoň pokúsiť, skôr ako si vymyslel ten rozhovor?“ stojí v liste.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv