Neprehliadnite

Novinky z konferencie EGA

 

Na novembrovej výročnej konferencii European Golf Association (EGA) v portugalskom Cascaise prijali do golfovej EGA_logorodiny troch nových členov – Andoru, Gruzínsko a Chorvátsko. Okrem iného na konferencii schválili návrh, aby sa od roku 2015 veková hranica pre mid-amatérov štartujúcich na majstrovstvách Európy (ME) znížila zo súčasných 35 na 30 rokov. Hendikepový limit pre účasť na ME mid-amatérov sa znížil z 5,0 na 3,0. Po dvoch kolkách v ME je zavedený pevný kat pre prvých 60 hráčov a delené miesta.

Tri tímy, ktoré budú od roku 2015 zostupovať z ME družstiev dorastencov, sa budú môcť ME družstiev dorastencov – divízie 2 zúčastniť až v nasledujúcom kalendárnom roku, a nie už za dva mesiace po svojom zostupe, ako tomu je doteraz. Od roku 2016 sa budú hrať dve úplne nové európske súťaže: ME hráčov do 18 rokov a European Team Shield, čo je tímová súťaž pre začínajúce krajiny, ktoré ešte nehrajú ME družstiev mužov ani ME družstiev mužov – divíziu 2. V European Team Shield budú štartovať štvorčlenné tímy mužov. Formát bude zahrnovať jedno kvalifikačné kolo na rany a dva dni jamkovej hry v miniflajtoch po štyroch tímoch.

-JJ-

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv