Neprehliadnite

European Tour – BMW Masters: Jiménez potreboval na poslednú jamku 13 úderov

 

BMW International Open - Day TwoNepríjemné spomienky bude mať na turnaji BMW Masters v Šanghaji Miguel Ángel Jiménez. Španielsky veterán mal ešte po kolách 77+70+72 priebežné skóre +3, ale na záverečné dejstvo potreboval šestnásť úderov nad par.

Jiménez okrem piatich bogey zapisoval na trinástke double bogey, ale najviac sa vytrápil na svojej poslednej jamke. Na štvorparovej deviatke totiž skúsený golfista štyrikrát skončil vo vode a nakoniec dostal loptičku do vytúženého priestoru pri vlajke až na trinásty úder. Na jednej jamke tak stratil deväť rán a obsadil predposledné 77. miesto.

Najhorší výsledok na jednej jamke v histórii však drží Philippe Porquier, ktorý v roku 1978 potreboval na French Open na trojparovej jamke dvadsať úderov! Čo sa týka US PGA Tour, tam drží nelichotivý rekord enfant-terrible amerického golfu John Daly, ktorý počas Bay Hill Invitational zahral päťparovu jamku na 18 rán.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv