Neprehliadnite

Perla oceánov

 

Ocean Pearl je druhou 41 metrov dlhou motorovou jachtou, ktorá je súčasťou programu čiastkového spoluvlastníctva spoločnosti Yacht Plus. Jej exteriér aj interiér dizajnoval Lord Norman Foster.

Text: Jakub Jesenski

Perla_1

Produkt z dielne talianskej lodenice Rodriguez Yachts v Carrare je ďalším nástrojom Yacht Plus, ktorým sa tento priemysel chce priblížiť svojim užívateľom. Mladšia sestra motorovej jachty Ocean Emerald kladie silný dôraz na kvalitu, priestor a svetelnosť. Štvorpodlažná loď poskytuje päť apartmánov pre maximálne dvanásť hostí a počíta sa aj so sedemčlennou profesionálnou posádkou.

Perla_5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Od uhorky k jachtám

Jachta s hliníkovým trupom má pozoruhodnú šedú superštruktúru, ktorej oblúky sa tiahnu z čela lode až po jej zadnú časť – kormu, pričom pocit z moderných a luxusných technológií ešte umocňujú expanzívny interiér. Ten je dielom spomínaného odborníka Normana Fostera, ktorý okrem iného stál aj za projektom letiska v Pekingu, považovaného za najväčšiu samostatnú stavbu na planéte, či dizajnovaním londýnskeho mrakodrapu „The Gherkin“ (pozn. „Uhorka“). Jachta Ocean Pearl má šírku 8,4 metra a ponor 2,3 metra, dosahuje maximálnu rýchlosť 17,5 uzla a vďaka nádrži s objemom 26.000 litrov má dojazd 2400 námorných míľ.

Rodinný tip

Ocean Pearl je ideálnou alternatívou pre rodinný charter, pretože ju dizajnovali s ohľadom na rodinných príslušníkov. Tomu je prispôsobený interiér aj exteriér, ktorý je o 30 percent väčší ako u lodí z rovnakej triedy. Hostia majú na palube rozprávkový výhľad rovnako ako cez moderné okná siahajúce v interiéroch od podlahy až po Perla_7strop. Rovnako sú nenútene integrovaní do otvoreného priestoru na palube, kde môžu sedieť a popíjať drinky popri okolitých aktivitách. Zábavná časť Ocean Pearl oplýva slnečnou palubou s posteľami na slnenie, barom a výbavou pre fitness a posilňovanie. Hlavná paluba je zasa vybavená v salóne domácim kinom, zatiaľ čo horná paluba ponúka pocit „plážovej kabínky“ s Capuccino barom, k dispozícii je aj „gamestation“. Exteriérová paluba je vhodná na spoločné rodinné stolovanie na čerstvom vzduchu, hlavná paluba zasa disponuje privátnymi balkónmi. Samostatnou kapitolou tejto jachty je sofistikované osvetlenie.

Perla_6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V lete aj v zime

Prenájom jachty je možný počas celého kalendárneho roka respektíve sezóny. V lete sa môžete plaviť v Stredozemnou mori, v zime sú k dispozícii Bahamy a oblasť Karibiku. Spoločnosť Yacht Plus nastúpila na trend čiastkového spoluvlastníctva, čo v praxi znamená, že záujemca si môže jachtu prenajať alebo postupne odkúpiť. K dispozícii je tak možnosť zloženia osminového podielu na prenájom na 30 dní v roku za 1,875.000 eur alebo za šestnástinový podiel hodnoty na 15 dní a nocí za 975.000 eur.

Perla_4 Perla_2 Perla_3

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv