Neprehliadnite

McDowella, Bradleyho a Jacobsona spojil „zlatý mok“

 

Golf-Beer-640Okrem toho, že ich spoločným menovateľom je golf, spája ich aj pivo. Profesionálni golfisti Graeme McDowell, Keegan Bradley a Fredrik „Freddie“ Jacobson totiž založili na Floride svoju vlastnú pivovarnícku spoločnosť s názvom Golf Beer Brewing. Svoje mená a fantáziu vložili všetci traja golfisti aj do aktuálnej ponuky. Švéd Jacobson bol pri výrobe svetlého „zlatého moku“ v škandinávskom štýle s použitím sladu a niekoľkých odrôd európskeho chmeľu.

/Obr. Zľava Graeme McDowell, Keegan Bradley a Fredrik Jacobson/

Američan Bradley pripravil novoanglický ležiak varený z jačmeňa a severoamerického chmeľu a Severný Ír McDowell „varí“ keltské svetlé pivo, ostré a osviežujúce s kvetinovou arómou a ostrou chuťou. Pivá z produkcie golfového trojlístku majú obsah alkoholu medzi 4,5 až 5 percentami a v prvej etape budú dostupné vo vybraných reštauráciách na Floride a na niektorých golfových ihriskách. Počíta sa ale s expanziou v roku 2015 do ďalších barov a obchodov s potravinami.

-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv