Neprehliadnite

Basketbalista James zosadil Woodsa, Lefty si polepšil

 

 

Po siedmich rokoch opustil Tiger Woods najvyšší post v prestížnom rebríčku amerického magazínu Forbes o najcennejšiu marketingovú individuálnu značku vo svete športu. Z piedestálu ho zosadil hviezdny basketbalista LeBron James. Jamesova hodnota je podľa nového vydania LeBron_jamesrebríčka 37 miliónov dolárov, čo je presne o jeden milión dolárov viac, ako mal bývalý prvý golfista sveta, ktorý si oproti minulému roku pohoršil o 10 miliónov. Basketbalová superstar, ktorá háji farby Clevelandu Cavaliers, odohrala posledné štyri sezóny v drese Miami Heats, pričom s týmto tímom dvakrát vyhral NBA.

/Obr. Basketbalista LeBron James je najlukratívnejšou športovou marketingovou značkou./

Woodsova hodnota v poslednom roku utrpela predovšetkým kvôli rozchodu s Electronic Arts, keď bol dlhodobo tvárou ich golfovej videohry. Tá ale v tomto roku vôbec nevyšla a od budúcej sezóny už s menom Tigera Woodsa v názve nepočíta. Kto si naopak polepšil, je Phil Mickelson, ktorý je za švajčiarskym tenistom Rogerom Federerom na štvrtom mieste. Leftyho hodnota stúpla z 25 na 29 miliónov dolárov predovšetkým vďaka kontraktom, ktoré podpísal po svojom triumfe na vlaňajšom British Open. V elitnej desiatke poradia sú ešte indický hráč kriketu Mahendra Singh Dhoni, jamajský šprintér Usain Bolt, futbalisti Cristiano Ronaldo z Portugalska a Lionel Messi z Argentíny, basketbalista Kobe Bryant a španielsky tenista Rafael Nadal.

-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv