Neprehliadnite

Ryder Cup: Pred singlami vedie Európa nad USA už 10:6

 

Európski golfisti zvýšili počas druhého dňa na 40. ročníku Ryder Cupu náskok a nad USA vedú už 10:6. V dopoludňajších fourballoch síce Američania zaútočili a znížili na 6,5:5,5, v popoludňajších foursomoch ale tím zo Ryder_Cup_Dubuisson_McDowellstarého kontinentu opäť dominoval a znovu odskočil na rozdiel štyroch bodov. V nedeľňajších dvojhrách tak výberu kapitána Paula McGinleyho stačí uhrať na obhajobu trofeje už len štyri body.

Európania si však dobre uvedomujú, že skóre 10:6 neznamená istotu. Tím USA totiž viedol rovnakým rozdielom pred dvoma rokmi v Medinah, súper ale dokázal manko posledný deň zmazať a vybojovať trofej. Rovnako aj v roku 1999 stratili Európania duel za stavu 10:6 a Američania vtedy na ihrisku v Brookline vyhrali 14,5:13,5.

Angličan Lee Westwood sa odvďačil kapitánovi za voľnú kartu ďalším skvelým výkonom a na svojom konte už má celkovo 23 bodov v Ryder Cupe. V historických tabuľkách sa delí o piate miesto s Arnoldom Palmerom. Viac bodov Ryder_Cup_McIlroy-Garcíadokázali v slávnej súťaži získať len Nick Faldo (25), Bernhard Langer (24) a Billy Casper a Colin Montgomerie (23,5).

V nedeľu je na programe dvanásť singlov, pričom na každej strane bude hrať všetkých dvanásť golfistov a každý víťaz si opäť pripíše bod.

 

 

40. ročník Ryder Cupu

/EURÓPA – USA 10:6 po druhom dni/

PIATOK:

Fourbally: Rose, Stenson – Watson, Simpson 5/4, Björn, Kaymer – Fowler, Walker remíza, Gallacher, Poulter – Spieth, Reed 4/5, García, McIlroy – Bradley, Mickelson 0:1.

Foursomy: Donaldson, Westwood – Furyk, Kuchar 2:0, Rose, Stenson – Mahan, Johnson 2/1, McIlroy, García – Britain Ryder Cup GolfWalker, Fowler remíza, Dubuisson, McDowell – Mickelson, Bradley 3/2

SOBOTA:

Fourbally: Rose Stenson – Watson, Kuchar 3/2, Donaldson, Westwood – Furyk, Mahan 3/4, Björn, Kaymer – Reed, Spieth 5/3, McIlroy, Poulter – Walker, Fowler remíza.

Foursomy: Donaldson, Westwood – Johnson, Kuchar 2/1, García, McIlroy – Furyk, Mahan 3/2, Kaymer, Rose – Spieth, Reed remíza, Dubuisson, McDowell – Walker, Fowler 5/4.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv