Neprehliadnite

Gretzky po Johnsonovej kokaínovej afére: „Máme ho radi, ale čakajú ho ťažké časy“

 

Napriek tomu, že Dustin Johnson sa rozhodol po pozitívnom dopingovom teste na kokaín dobrovoľne opustiť na neurčito kolotoč US PGA Tour, naďalej sa teší podpore svojho budúceho svokra Wayne Gretzkého. Otec Johnsonovej snúbenice Pauliny Gretzkej sa pre zámorské médiá nevyjadroval k otázke drogovej závislosti, ale zdôraznil, že jeho budúci zať má absolútnu podporu rodiny.

„Samozrejme, že niektoré veci nejdú tak, akoby mali a nemožno hovoriť o perfektnom živote. On si však už prešiel ťažkými časmi a povedal mi, že prestávka ´z neho urobí lepšieho a zodpovednejšieho človeka, lepšieho športovca a lepšieho golfistu´,“ cituje denník Winnipeg Sun slová legendárneho kanadského hokejistu.

Johnson_Gretzky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/Obr. Dustin Johnson a Wayne Gretzky oslavujú Johnsonov birdie pat na februárovom turnaji AT&T Pebble Beach Pro-Am v Pebble Beach/

“Žiaľ, v živote niekedy zabúdame, že aj športovci sú len ľudia, ktorí sa tiež musia pasovať s nástrahami na svojej ceste. Najdôležitejšie je však to, že on je skvelý človek s dobrým srdcom a rozhodne nám na ňom záleží. Čakajú ho ťažké časy, ale rodina drží spolu a je pripravená pomôcť mu v najťažších časoch,“ dodal Gretzky.

Johnson oznámil odchod zo súťažného golfu 31. júla deň potom, ako neprešiel dopingovou kontrolou. Na zámorskom okruhu nehral od júlového podujatia RBC Canadian Open, kde neprešiel katom. Podľa hovorcu US PGA Tour Ty Votawu zinkasuje Johnson za svoje výkony vo FedEx Cupe v tejto sezóne čiastku 175.000 USD.
-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv