Neprehliadnite

European Tour – KLM Open: Zanottiho previezli do nemocnice, loptička ho zasiahla priamo do hlavy

 

Fabrizio ZanottiÚvodné kolo na turnaji v Holandsku golfisti nestihli dohrať vo štvrtok. Spôsobilo to takmer dvojhodinové prerušenie naplánovaného programu, ku ktorému došlo po nešťastnej nehode, keď Fabrizia Zanottiho zasiahla loptička do hlavy a museli ho previezť do nemocnice. Po celú dobu zostal paraguajský hráč pri vedomí a lekári potvrdili, že nie je v bezprostrednom ohrození života.

Francúz Alexander Kaleka pokazil drajv na štrnástej jamke tak smolne, že poslal loptičku priamo na fervej šestnástej jamky, kde Zanotti-sanitkazasiahol Zanottiho. Ten sa bleskovo zložil na zem. Podľa informácii priamo z ihriska ale ani nestratil vedomie a okamžite sa mu dostalo profesionálneho lekárskeho ošetrenia s následným prevozom do nemocnice.

Spoločnosť a sprievod mu pritom robili ďalší dvaja Juhoameričania Felipe Aguilar s Ricardom Gonzalezom, ktorí sa tak odhlásili z turnaja, aby mohli byť svojmu 31-ročnému kamarátovi na blízku. „Posledné správy z nemocnice hovoria o tom, že neurologické testy neodhalili žiadne poškodenie lebky a hlavy. Prajeme Fabriziovi rýchle uzdravenie,“ odkázal turnajový riaditeľ Miguel Vidaor.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv