Neprehliadnite

European Tour – D+D REAL Czech Masters: Na Albatrosse aj štyria z ôsmich najlepších hráčov tejto sezóny na okruhu

 

dubuissonOrganizátori premiérového turnaja D+D REAL Czech Masters uzavreli štartovnú listinu. Najlepšie postaveným hráčom vo svetovom rebríčku bude Francúz Victor Dubuisson. Aktuálne je 21. golfistom na planéte. Okrem toho je to finalista tohtoročnej svetovej jamkovky. Vlani na jeseň vyhral turnaj v Turecku a potom skončil tretí vo finálovom ívente Race to Dubai. Na nedávnom major podujatí British Open v Royal Liverpool obsadil deviatu pozíciu.

/Obr.  Francúz Victor Dubuisson/

Medzi prihlásenými je aj 26. hráč sveta Thomas Björn z Dánska.Po Rory McIlroyovi je druhým najlepším hráčom European Tour v aktuálnom ročníku. Vyhral Nedbank Golf Challenge, ôsmy skončil na US Masters, pričom počas úspešnej kariéry pozbieral už 15 profesionálnych titulov.

stephen_GallacherŠkót Stephen Gallacher je 31. v oficiálnom svetovom poradí, tento rok vyhral prestížny turnaj v Dubaji. Hneď za ním má svoje miesto vo svetovom poradí Jamie Donaldson. Walesan, ktorý skončil hneď za víťazom na Cadillac Championship, bol piaty na Open de France a na BMW International Open.

/Obr. Škót Stephen Gallacher/

Talian Francesco Molinari je svetovou 42. V tejto sezóne bol štvrtý na China Open. Joost Luiten, ktorému patrí aktuálne 46. miesto, je historicky najúspešnejším Holanďanom na European Tour. V minulej sezóne vyhral dva turnaje. Zaujímavosťou je fakt, že kvarteto účastníkov – Björn, Thomas-BjornDonaldson, Gallacher a Dubuisson, figruje v prvej osmičke Race to Dubai.

Na Albatrosse sa predstaví celkovo 56 golfistov. Šesť menovaných je medzi najlepšími 50 golfistami sveta. Francesco Molinari a Nicolas Colsaerts sú úradujúcimi víťazmi Ryder Cupu, Björn a Dubuisson majú takmer istú účasť v tohtoročnom európskom výbere, o účasť ešte zabojujú na Albatrosse Gallacher a Donaldson.

/Obr. Thomas Björn z Dánska/

K našim západným susedom pricestuje 8 víťazov turnajov European Tour z tejto sezóny. Okrem Björna s Gallachero tú sú napríklad Ross Fisher, Alejandro Canizares, či David Horsey. Zúčastní sa tiež Škót Paul Lawrie, ktorý je víťazom British Open z roku d+d_real_czech_Masters_20141999. Hrať sa bude o prize money 1 milión eur, víťaz získa 166.660 eur. „Je to najlepšie obsadený turnaj v porovnateľnej finančnej kategórii v tejto sezóne na European Tour,“ skonštatoval Petr Dědek, majiteľ promotérskej spoločnosti Relmost.

Doplniť zoznam, už môže len promotér. K dispozícii má päť voľných kariet. Čakať sa bude na hráčov, ktorí nepostúpia v zámorskej US PGA Tour do Playoffs FedEx Cupu a budú si chcieť predĺžiť sezónu v Európe alebo aj prípadne zabojovať o predposledné body do rydercupového rebríčka.

 

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv