Neprehliadnite

Dustin Johnson opäť s pozitívnym testom na kokaín, zobral si pauzu od golfu

 

Americký golfista Dustin Johnson mal po tretí raz v kariére pozitívny dopingový test. Zatiaľ, čo v roku 2009 Dustin_Johnson_01neprešiel aktuálne šestnásty hráč svetového rebríčka testami pre marihuanu, v roku 2012 a teraz bol údajne zakázanou látkou kokaín. Niektoré zámorské médiá už informovali o polročnom dištanci pre Johnsona, ale vedenie US PGA Tour to dementovalo s tým, že hráč si dal „dobrovoľne pauzu od golfu“.

Podľa portálu Golf.com údajne suspendovali disciplinárne orgány Johnsona aj pred dvomi rokmi, ale tento trest nikdy nezverejnili. Vzhľadom na antidopingovú politiku US PGA Tour, vedenie túry nepožaduje zverejnenie disciplinárnych aktov proti hráčom, ktorí mali pozitívny dopingový test na „rekreačné drogy“. Johnson sa odhlásil z turnaja WGC-Bridgestone Invitational a vo štvrtok zverejnil svoje rozhodnutie zobrať si okamžitou platnosťou bližšie neurčený oddych od profesionálneho golfu.

Dustin_Johnson_Gretzká“Využijem tento čas na to, aby som vyhľadal profesionálnu pomoc pri osobných výzvach, ktorým mám čeliť. Som presvedčený, že ak si vylepší môj fyzický aj psychický stav, tak budeme lepšie vybavený na to, aby som naplno využil svoj potenciál a stal sa šampiónom s vysokým výkonnostným štandardom,“ cituje portál Golf.com

/Obr. Dustin Johnson a jeho snúbenica Pauline Gretzká/

30-ročného Johnsona, ktorý tak nebude štartovať na poslednom major turnaji sezóny US PGA Championship ani na Ryder Cupe.

Minulý rok oznámil Johnson svoje zasnúbenie s Pauline Gretzkou, dcérou legendárneho kanadského hokejistu Wayne Gretzkého. Pauline sa s v spoločnosti členov Johnsonovej rodiny objavila na tohtoročnom US Masters aj US Open. Gretzká je modelkou s menšími rolami vo filme, pričom v máji sa objavila na obálke magazínu GolfDigest ako odborníčka na fitnes.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv