Neprehliadnite

Dufner bojuje s bolesťami krčnej chrbtice

 

Jason Dufner oznámil, že sa nedávno podrobil vyšetreniu na magnetickej rezonancii, pričom mu diagnostikovali dve vysunuté platničky v krčnej chrbtici. Obhajca trofeje US PGA Championship, ktorý bude obhajovať na budúci týždeň vo Jason_Dufner_švihValhalle minuloročné prvenstvo, pociťuje bolesti v krku už od aprílového týždňa na US Masters. Pôvodne to však pripisoval predchádzajúcemu zraneniu s ramenom, pretože to malo podobné symptómy.

Dufner má obmedzenú pohyblivosť pri tréningu a len začiatkom týždňa sa dozvedel, že nebude potrebná operácia pre prípadný zápal. „Je to dosť náročné. Mám spánkový deficit, chýba mi sila, jednoducho pri bolesti krku sa treba vyrovnávať s rôznymi problémami,“ vysvetlil Dufner.

Američan Dufner uviedol, že na škále najväčších bolestí od 1 do 10, dostala jeho súčasná bolesť krku číslo 7. Najhoršie chvíle vraj prežíval počas US Open, keď noc pred druhým kolom nebol jednoducho schopný zaspať. Tridsaťsedemročný zámorský golfista čaká v tejto sezóne na prvé víťazstvo, ale v zbierke má štyri umiestnenia v Top 10 vrátane druhej priečky v máji v Coloniali.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv