Neprehliadnite

D+D Real Slovakia Challenge 2015 v júli, Czech Masters bude koncom augusta

 

relmostPredstavitelia promotérskej spoločnosti Relmost zverejnili len niekoľko dní po vydarenom ročníku Czech Masters 2014 termíny svojich budúcoročných turnajov na území Českej a Slovenskej republiky. Podujatie z kalendára European Tour sa uskutoční v od 24. do 30. augusta na ihrisku Albatross Golf Resortu, pričom druhý ročník D+D Real Slovakia Challenge prebehne od 9. do 12. júla znovu na ihrisku Penati v Šajdíkových Humencoch pri Senici.

„Termín Czech Masters 2015 sa o týždeň posunul, tak ako celý kalendár European Tour. Zostáváme po turnaji v Dánsku a ideme znovu proti prvému turnaju play-off FedEx Cupu na US PGA Tour. Zachovanie sledu akcií je pre nás dôležité, pretože pre hráčov sa tým nič nemení.Počítať už môžeme s účasťou Jamieho Donaldsona, obhajca titulu a McArthurčlena rydercupového tímu Európy,“ cituje portál golf.cz Petra Dědka, majiteľa promotérskej spoločnosti Relmost. Dotácia turnaj zostane vo výške 1 milión eur.

/Obr.  Historicky prvý turnaj Challenge Tour na Slovensku vyhral Škót Andrew McArthur./

Relmost zorganizuje opäť aj oba turnaje Challenge Tour. Od 28. do 31. mája je na programe štvrtý ročník D+D RealCzech Challenge na ihrisku Kunětická Hora. „Pre turnaje Challenge Tour zvyšujeme prize money o päť tisíc eur. To znamená, že na Czech Challenge sa rozdelí 170.000 eur a na Slovakia Challenge 165.000,“ dodal Dědek.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv