Neprehliadnite

Woods zaplatil za 14 návštev kontroverzného lekára Galeu 55.879 eur

 

V novej knihe o kontroverznom chytačovi bejzbalového tímu New York Yankees Alexovi Rodriguezovi, ktorý počas tiger_3svojej kariéry užíval zakázané látky na podporu výkonnosti, sa objavili zaujímavé odhalenia aj o ďalšej športovej hviezde – Tigerovi Woodsovi.

/Obr. Tiger Woods nevyhral major turnaj od operácie kolena v roku 2008/

V čerstvej knihe s názvom „Krvavý šport: Biogenéza a hľadanie konca steroidovej éry v bejzbale“ od Tima Elfrinka a Gusa-Garciu Robertsa sa uvádza , že kanadský športový lekár Anthony Galea, ktorý liečil Rodrigueza, navštívil od januára do augusta 2009 štrnásťkrát aj Woodsa.

Americký golfista, ktorý sa po triumfe na US Open 2008 zotavoval z operácie kolena, zaplatil za tieto služby celkovú čiastku 76.012 dolárov (55.879 eur). V predchádzajúcich správach zámorských médií sa však spomínali len štyri, či päť lekárskych návštev. V roku 2011 uznali Galeu vinným z pašovania ľudských rastových hormónov a ďalších drogových substancií do USA na liečenie profesionálnAnthony_Galeaych športovcov. Obaja Woods aj Galea povedali, že bývalý líder svetového golfového rebríčka si objednal len legálnu terapiu na obohatenie krvnej plazmy o krvné doštičky.

/Obr. Kontroverzný kanadský lekár Anthony Galea/

Hank Haney, bývalý Woodsov tréner švihu, je jedným z najväčších kritikov amerického golfistu od roku 2010, keď ukončili úspešnú spoluprácu. Haney pre Golf Channel uviedol, že nikdy nevidel nič také nezvyčajné, ako v prípade Galeovej liečby Woodsa. „Bol som tam a sledoval celú procedúru,“ vysvetľuje Haney. „Celý čas nešlo nič do tela Tigera Woodsa, ani nič z neho nevychádzalo. Odobrali mu len krv, potom to roztočili a injekciou vrátili plazmu späť. Osobne absolútne verím tomu, že Tiger Woods nikdy nebral žiadne látky na podporu športovej výkonnosti.“

-JJ-

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv