Neprehliadnite

Watson dostal výnimku na British Open 2015

 

Skúsený americký golfista Tom Watson dostane na budúci rok ešte jednu šancu štartovať na najstaršom major turnaji. Kapitánovi zámorského rydercupového tímu totiž udelili organizátori z Royal & Ancient čerstvú Tom-Watson_4výnimku na British Open 2015, ktorý sa uskutoční na posvätnom ihrisku Old Course v St. Andrews.

Šesťdesiatštyriročný hráč tak dostane príležitosť získať šiesty titul na treťom major turnaji sezóny. Wastson doteraz na British Open triumfoval päťkrát na ihriskách v Carnoustie, Turnberry, Muirfielde, Royal Troone a Royal Birkdale. Tento rok sa bude hrať v Royal Liverpool. „Budem robiť všetko preto, aby som nebol len do počtu,“ reagoval Watson.

Watson v roku 1978 v St. Andrews viedol po 54 jamkách spoločne s Petrom Oosterhuisom, ale v poslednom kole zapisoval 78 úderov a z tretieho Klaretového džbánu sa napokon tešil Jack Nicklaus. Najväčšiu šancu na celkový triumf mal v St. Andrews v sezóne 1984, keď bol spolulídrom ešte dve jamky pred koncom hry. Lenže na sedemnástej jamke zahral bogey a jeho zaváhnie využil berdíkom na osemnástke víťazný Seve Ballesteros.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv