Neprehliadnite

SFLG 2014 skupina východ 4.kolo

 

IMG_1411

Predposledné kolo východnej skupiny zamiešalo kartami v priebežnom poradí a dokonca v oboch rebríčkoch.

IMG_1456

Večer ani noc pred turnajom neveštili nič dobrého, nad Tatrami sa čerti ženili a spadlo viac vody ako za celý jún. Takže si viete predstaviť, ako veľmi ihrisko potrebovalo životadarný dážď.

IMG_1444

Ráno bolo zamračené, bez dažďa, ale v mnohých bankroch bolo vody viac ako dosť. Inak všetko perfektne pripravené a po pár hodinách vyschli aj fľaky náhodnej vody.

IMG_1438IMG_1466IMG_1477

Pozmenené zostavy priniesli značné zdramatizovanie výsledkov. premiešalo sa poradím v tabuľke oboch dlhodobých rebríčkov, o líderskú pozíciu v kategórii brutto prišli po prvý raz hráči tímu J&T Banky, na čele ich vystriedalo družstvo Mopax. V kategórii netto zatiaľ najviac bodov nazbierali reprezentanti Hydrexu, ktorí ovládli minulé tretie aj aktuálne štvrté kolo. Neveľké rozostupy predznamenávajú dramatické vyvrcholenie, o definitíve postupu rozhodne posledné 5.kolo.

Výsledky 4.kolo

Najbližšie k jamke: Marián Fician

IMG_1537

1.miesto kategória netto: Hydrex

IMG_1534

1. miesto kategória brutto: Reflex SK

IMG_1541

Priebežné výsledky po 4.kole:

4tatry014

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv