Neprehliadnite

Olejový rituál

 

V prípade, že patríte k tým, ktorých módny trend hustej a dlhej brady obchádza, pri tejto kozmetickej vychytávke pre pánov zaiste zbystríte pozornosť. Časy, kedy sa muži holili obyčajným gélom a žiletkou, sú dávno preč. Dnešné holenie pripomína skôr zložitý rituál, ktorý vyžaduje know-how i potrebné vybavenie.

To pozostáva predovšetkým z rôznych kozmetických prípravkov pred, počas a po holení. eShave Preshave Oil Orange Sandalwood patrí, ako už jeho názov napovedá, do prvej menovanej skupiny. Okrem toho, že skvele vonia, vďaka extraktom z oranžového santalového dreva obsahuje zložky, ktoré znižujú riziká poškodenia pokožky pri nešetrnom holení. Inak povedané, je veľmi vhodný pre tých mužov, ktorí majú citlivejšiu pokožku. Tento fakt podporuje aj zvýšený obsah hydratačných antioxidantov, vytvárajúcich tenkú olejovú vrstvu – každý vie, že hydratácia sa rovná jemnejšie oholenie. Aj keď je určený primárne na použitie pred samotným procesom, nič nebráni používať ho po holení ako prostriedok k okamžitej úľave.

Tip: Obzvlášť skvele vyniknú jeho prednosti pri holení suchých a citlivých oblastí, napríklad podpazušia.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv