Neprehliadnite

Haas a Price kapitánmi pre Prezidentský pohár 2015

 

Jay Haas a Nick Price budú kapitánmi USA respektíve Medzinárodného tímu na Prezidentskom pohári, ktorý sa na budúci rok uskutoční v Kórejskej republike. Bienálne stretnutie dvoch tímov sa bude hrať 6.-11. októbra 2015 na ihrisku v Jack Nicklaus Golf Clube v Inčcheone.

Haas_PriceHaas vyhral počas aktívnej kariéry na US PGA Tour celkovo deväť turnajov a jeho hra prekvitá aj na Champions Tour. Tam nezbieral celkovo šestnásť prvenstiev vrátane troch major titulov a triumfoval dvakrát aj na Charles Schwab Cupe (2006 a 2008).

/obr. Jay Haas (vľavo) a Nick Price (vpravo)/

Tím USA ako hráč reprezentoval na dvoch podujatiach v rokoch 1994 a 2003, pričom má osobnú bilanciu päť výhier, tri prehry a jedna remíza. V úlohe asistenta bol Haas na Prezidentskom pohári v sezónach 2009, 2011 a 2013.

Pre afrického golfistu Pricea, ktorý vyhral tri major turnaje a v roku 2003 ho uviedli do Svetovej golofovej Siene slávy, to bude druhý Prezidentský pohár v rade. Golfista zo Zimbabwe viedol Medzinárodný tím aj na jeseň minulého roku v Muirfield Village, kde Američania zvíťazili celkovým skóre 18,5:15,5. Price má ako hráč z Prezidentského pohára negatívniu bilanciu osem výhier, jedenásť prehier a štyri remízy.

-JJ_

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv