Neprehliadnite

European Tour – D+D REAL Czech Masters: Na piatich jamkách miliónové odmeny

 

Organizátori turnaja D+D REAL Czech Masters, ktorý sa uskutoční 18.- 24. augusta na ihrisku Albatross pri Prahe, pripravili niekoľko spestrení pre hráčov hlavnej súťaže. Raritou podujatia z kalendára European Tour bude prémia pre hráča, ktorý ako prvý zahrá albatros na Albatrosse. Konkrétne sa to týká päťparovej jamky číslo 1. Ten, kto dostane loptičku na dve rany do jamky, získa cestu okolo sveta v hodnote 1 milión českých korún od cestovnej kancelárii FISCHER.„Nápad musela schváliť European Tour. Je to neobvyklá vložená prémia, ale páčilo sa spojenie albatros na Albatrosse,“ uviedol David Trunda, generálny riaditeľ promotérskej spoločnosti Relmost.

D+D_REAL_01

Ďalšie bonusy sú pripravené na všetkých trojparových jamkách. Na 3. jamke vyhrá autor prvého esa nový byt, na 7. jamke hodinky, na 13. jamke luxusnú posteľ Hästens a na 16. jamke Mercedes-Benz GLA 45 AMG 4MATIC. Štatistická pravdepodobnosť úspechu na turnajoch organizovaných spoločnosťou Relmost je vysoká. Na posledných troch akciách padol totiž vždy hole-in-one. Vlani aj tento rok na Kunětickej Hore pri Czech Challenge a pred pár týždňami hneď v prvom kole Slovakia Challenge v rezorte Penati.

Na turnaji u našich „západných bratov“ už potvrdili účasť viacerí svetoznámi golfisti vrátane štrnástich víťazov z European Tour. Bojovať o dôležité body do rydercupového rebríčka  budú na Albatrosse napríklad „bombardér“ Nicolas Colsaerts z Belgicka, ďalší bývalí víťazi Ryder Cupu  Francúz Thomas Levet a Angličan Ross Fisher. Konkurenciu zvýšia aj ďalší hráči ako Rakúšan Bernd Wiesberger,  ostrieľaný Sören Hansen, talianski bratia Francesco a Edoardo Molinariovci alebo Francúz Victor Dubuisson, Stephen Gallacher, Rafa Cabrera-Bello, či Thorbjörn Olesen.

mercedes_01 Mercedes_02

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv