Neprehliadnite

European Tour – D+D REAL Czech Masters: Na Albatrosse pribudli traja víťazi Ryder Cupu

 

Nicolas_ColsaertsOrganizátori turnaja D+D REAL Czech Masters oznámili, že na podujatí z kalendára European Tour sa zúčastnia aj ďalší traja víťazi Ryder Cupu. Okrem Nicolasa Colsaertsa, ktorý triumfoval v prestížnom súboji s tímom USA v roku 2012, sú to Francúz Thomas Levet, víťaz Ryder Cupu 2004, a člen víťazného rydercupového mužstva z roku 2010 Angličan Ross Fisher. Doteraz sa zatiaľ na akciu, ktorá sa uskutoční 18.-24.augusta 2014 na ihrisku Albatross pri Prahe, prihlásilo už 14 víťazov turnajov na European Tour v tejto sezóne.

Colsaerts, ktorý je známy svojimi najdhšími odpalmi na európskej túre, nemal žiadne hviezdne maniere a špeciálne požiadavky na organizátorov. „Vypýtal si len jednu izbu navyše pre Colsaerts_01svojho otca. Colsaerts je medzi golfistami obdivovaný za svoje dlhé drajvy a zároveň je lákadlom pre ženy, ktoré radia Belgičana medzi najväčších krásavcov na tour,“ uviedol generálny riaditeľ promotérskej spoločnosti Relmost David Trunda.

Skúsený Levet vyhral vo svojej kariére poltucet turnajov na European Tour a v sezóne 2002 skončil druhý na British Open. Účasť na Albatrosse potvrdil aj Rakúšan Bernd Wiesberger alebo ostrieľaný Sören Hansen. Už predtým avizovali svoju účast Talian Francesco Molinari, jeho brat Edoardo, ktorý skončil minulý týždeň siedmy na British Open. Francúz Victor Dubuisson a Stephen Gallacher prídu bojovať o účasť v tohtoročnom rydercupovom tíme Európy, podobne na tom sú aj Rafa Cabrera-Bello alebo Thorbjörn Olesen.

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv