Neprehliadnite

Challenge Tour – D+D Slovakia Challenge: Na úvod Colesov a McArthurov rekord ihriska, eso od Fonhofa

 

Na ihrisku Legend Course Penati Golf Resortu pri Senici odštartoval úvodným kolom profesionálny turnaj D+D Slovakia Robert_ColesChallenge, ktorý je zaradený do kalendára nižšej súťaže Európskej túry – Challenge Tour. Po úvodných 18 jamkách sú na čele skúsení borci, 41-ročný Angličan Robert Coles a 35-ročný Škót Andrew McArthur. Obaja golfisti zaznamenali skóre 65/-7 a vytvorili tak nový rekord ihriska.

/Obr. Angličan Robert Coles/

Na turnaji na Záhorí, ktorého promotérom je česká spoločnosť Relmost, mal Coles v skórkarte osem berdíkov. Jediné zaváhanie predviedol na desiatej jamke, kde zle drajvoval a bolo z toho bogey. McArthur je jedným z ôsmich hráčov prvého dňa, ktorí majú čistú skórkartu. Škótskeho golfistu v poslednom Andrew_McArthurmesiaci preverili turnaje European Tour, najviac sa mu darilo na Irish Open, kde skončil na 58. pozícii.

/Obr. Škót Andrew McArthur/

V Penati Golf Resorte sa zo slovenských golfistov najviac darí zatiaľ Jurajovi Zvaríkovi a amatérovi Petrovi Valáškovi. Obaja priniesli výsledok 72/0 a figurujú na delenom 69. mieste. Hneď v úvodnom súťažnom kole zaznamenali organizátori aj hole-in-one. Jeho autorom na jamke číslo tri bol Xavier Ruiz Fonhof. Holandský hráč použil zo vzdialenosti 172 metrov šestku železo. Na nešťastie pre Fonhofa nebola na spomínanej jamke vypísaná v prípade esa žiadna finančná ani materiálna odmena. Navyše, tento výnimočný úder mal na jeho hru skôr negatívny vplyv, pretože v zostávajúcich pätnástich jamkách nazbieral tri double bogey a dokonca jedno triple bogey (80/+8).

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv