Neprehliadnite

British Open: Woods vo flajte s Cabrerom a Stensonom, „Lefty“ pil zo džbánu víno za 30.000 eur

 

V Royal Liverpool Golf Clube odštartuje vo štvrtok 143. ročník najstaršieho major turnaja – British Open. Tretí major Woods_Royal_Liverpoolsezóny však pre Tigera Woodsa bude prvým íventom z veľkej štvorky, na ktorom sa v roku 2014 zúčastní. Kvôli operácii platničky a následnej rekonvalescencii musel absentovať ako na US Masters, tak aj na US Open, pričom až teraz v Hoylake môže zaútočiť na svoj vytúžený pätnásty major titul v kariére.

/Obr. Tiger Woods na gríne 2. jamky v Royal Liverpool/

Pre bývalého svetového lídra to bude druhý štart od marcového chirurgického zákroku, keď v júni zaznamenal návrat k súťažnému golfu na turnaji Quicken Loans National, ktorý podporuje Woodsova nadácia. Bol to však návrat skôr testovací, pretože Tiger po kolách za 74 a 75 neprešiel katom. V rezorte Royal Liverpool, kde vyhral British Open 2006, pôjde Woods v úvodných dvoch kolách po ihrisku spoločne s Ángelom Cabrerom a Henrikom Stensonom.

Obhajcu titulu Phila Mickelsona zaradili v úvodných dvoch rundách do flajtu s Ernie Elsom a Bubbom Watsonom. Peter_Dawson-Mickelson„Lefty“ na tlačovej konferencii v dejisku turnaja priznal, že o radosť zo zisku minuloročného Klaretového džbánu sa podelil s mnohými svojimi priateľmi.

/Obr. Šéf R&A Peter Dawson prevzal trofej od Phila Mickelsona/

Pri bujarých oslavách sa z džbánu dokonca pilo víno od výrobcu najluxusnejšej francúzskej značky červených vín Romanee-Conti za 30.000 eur. Mickelson priznal, že v danom momente o tom vôbec nevedel, nakoľko to bol len jeden z mnohých oslavných okamžikov počas celého roku.

Ďalšie zaujímavé flajty pre prvé dve dejstvá na British Open tvoria – Martin Kaymer, Jason Day a Zach Johnson; Justin Rose, Adam Scott a Jason Dufner; Luke Donald, Rickie Fowler a Sergio García; Rory McIlroy, Hideki Macujama a Jordan Spieth.

 

-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv