Neprehliadnite

US Open: Kaymer začal senzačne, po prvom dejstve vedie o tri údery

 

Senzačný výkon predviedol v úvodnom kole na 114. ročníku US Open Martin Kaymer. Nemecký golfista odštartoval druhý major sezóny so skóre Kaymer_0165/-5 a na náročnom ihrisku v Pinehurste získal pred kvartetom najbližších súperov náskok troch úderov.

Dvadsaťdeväťročný Kaymer, víťaz majoru US PGA Championship 2010 a bývalý prvý hráč svetového rebríčka, zahral prvú deviatku za -1, ale na druhej pridal aj napriek náročným podmienkam birdie na desiatke, štrnástke, šestnástke a na sedemnástke.

„Nikdy by som nečakal, že v Pinehurste zahrám taký výsledok, ale hral som dobre. Trafil som veľa fervejí, grínov a nerobil som chyby. Je to dobrý U.S. Open - Round Oneštart, ale to je všetko, tým to končí,“ reagoval Kaymer, ktorý v máji ovládol The Players Championship.

Obhajca titulu Angličan Justin Rose zapísal vedľa parov tri berdíky a päť bogey. Po prvom dejstve má bilanciu +2. Na delenom 16. mieste je Američan Phil Mickelson. Hráč, ktorý bol na US Open už šesťkrát druhý, obišiel prvý deň ihrisko v pare a drží sa v kontakte.

Aktuálne prvý hráč sveta Adam Scott nezačal ideálne. Austrálčan po výsledku 73 stráca na Kaymera osem úderov. O dve rany lepšie je na tom víťaz US Open 2011 Rory McIlroy zo Severného Irska. Vstup do turnaja nevyšiel víťazovi US Masters Bubbovi Watsonovi, ktorý predviedol aj double bogey, takže s bilanciou +6 bude druhý deň bojovať o kat.

114. ročník US Open po 1. kole:
Pinehurst, Severná Karolína (USA), PAR: 70
/Dotácia turnaja 8 mil. USD/

1. Martin Kaymer (Nem.) 65/-5, T2. Kevin Na (USA), Graeme McDowell (Sev.Ír.), Brendon de Jonge (Zimb.) a Fran Quinn (USA) všetci 68/-2, T6. Brandt Snedeker (USA), Henrik Stenson (Švéd.), Matt Kuchar (USA), Brendon Todd (USA), Jordan Spieth (USA), Hideki Macujama (Jap.), Dustin Johnson (USA), Harris English (USA), Keegan Bradley (USA) a Francesco Molinari (Tal.) všetci 69/-1,… 68. Alex Čejka (Nem.) 73/+3.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv