Neprehliadnite

US Open: Džentlmena Millarda diskvalifikovali, v Pinehurste bude hrať aj Čejka

 

Organizátori US Open na ihrisku Pinehurst v Severnej Karolíne diskvalifikovali Jasona Millarda, ktorý sa sám priznal, že si počas kvalifikácie na druhý major sezóny nezapočítal trestnú ranu. Millarda, ktorý prešiel sitom kvalifikácie v Memphise (Tennessee) vďaka dvom kolám za 68 úderov, nahradí v štartovnom poli amatér Sam Jason_MillardLove.

Podľa Golfovej asociácie USA (USGA) zámorský golfista porušil pravidlo 34-1b, pri tretej rane z bankru na 18. jamke ihriska Colonial Country Clubu. „Nebol som si tým úplne istý, ale niečo som zacítil a mal som potom výčitky, že tam bol malý dotyk navyše. Udialo sa to veľmi rýchlo a skutočne to neviem na 100 percent, ale verím, že k priestupku došlo. Päť dní som trénoval a nemohol som to pustiť z hlavy.  Je  to správne rozhodnutie a akceptujem ho,“ povedal Millard.

Na 114. ročníku turnaja US Open, ktorý sa uskutoční 12.-15. júna, sa predstaví aj nemecký golfista českého pôvodu Alex Čejka. Po dvoch kolách na ihrisku Lake Merced Golf Club a Olympic Club v Kalifornii zapisoval výsledok -11 a s prehľadom vyhral jednu z kvalifikácii. Naopak, sitom kvalifikácie neprešli napríklad Camilo Villegas, David Duval, Tim Clark, Trevor Immelman, či Rjo Išikawa.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv