Neprehliadnite

LET – Ladies Slovak Open: Na Táľoch začala najlepšie Walkerová, 14-ročná Klimentová na 27. mieste

 

Po úvodnom kole na 5. ročníku golfového turnaja Allianz Ladies Slovak Open vedie Škótka Kylie Walkerová, Klimentováktorá obišla ihrisko Gray Bear na Táľoch s výkonom 68/-4. Z dvojice Sloveniek sa prekvapujúco lepšie darí amatérke a najmladšej hráčke v štartovom poli Lee Klimentovej, ktorá figuruje s výkonom 73/+1 na delenej 27. priečke. Jeden úder nad úrovňou katu sa pohybuje aj Veronika Falathová, ktorej s bilanciou 74/+2 patrí delené 38. miesto.

/Obr. Slovenská tínedžerka Lea Klimentová/

Walkerová v konkurencii 126 hráčok z 34 krajín celého sveta sa na úvod prezentovala trojicou birdies na tretej až piatej jamke, ďalšie tri „berdíky“ pridala na druhej deviatke. Za Walkerovou nasleduje so stratou jedného úderu hneď štvorica hráčok – Škótka Sally Watsonová, Nemka Karolin Lampertová, Španielka Patricia Sanzová Barriová a Francúzka Valentine Derreyová.

Tínedžerka Klimentová bola so svojim výkonom na domovskom ihrisku spokojná. „Išla som do turnaja s tým, aby som si to užila. Takže som sa vôbec nestresovala, hrala som len tak pre radosť a aj taký výsledok mi Kylie Walker of Scotlandvyšiel,“ povedala členka Gray Baer Tále, ktorá v piatok oslávi svoje 15. narodeniny. „Zajtra mám narodeniny, tak uvidíme, čo mi to prinesie. Dúfam, že budem mať šťastie.“

/Obr. Škótka Kylie Walkerová/

Aj druhá Slovenka Falathová má rovnako po prvom dejstve reálnu  šancu na to, aby prešla katom. Ten je momentálne stanovený na výkon +3. „Hralo sa mi fajn. Začala som dobre, potom v strede som mala pár problémov, čo ma vyviedlo z koncentrácie, ale potom som sa vrátila naspäť do hry. Nakoniec z toho bolo birdie, takže fajn. Mojim cieľom je udržať si túto pozíciu a prejsť katom,“ uviedla Falathová.

V úvodný deň turnaja sa nedarilo favoritke Charley Hullovej, ktorá sa delí o 38. miesto aj s Falathovou. Hullová, ktorá je v súčasnosti líderkou túry, zapísala na jamke číslo dva dokonca  double bogey.
Slovenky začínajú 2. kolo v piatok ráno, Falathová o 7:41 z desiatej jamky a Klimentová o 9:25 z prvej jamky.


ALSO_2014_01Allianz Ladies Slovak Open po 1. kole:

/Dotácia turnaja: 275.000 eur/
1. Kylie Walkerová (Škót.) 68/-4, 2. Sally Watsonová (Škót.), Karolin Lampertová (Nem.), Patricia Sanzová Barriová (Šp.), Valentine Derreyová (Fr.) všetky 69/-3, 6. Lauren Taylorová (Ang.), Beth Allenová (USA), Steffi Kirchmayrová (Nem.), Camilla Lennarthová (Švéd.), Hannah Burkeová (Angl.) a Malene Jorgensenová (Dán.) všetky 70/-2,… 27. Lea KLIMENTOVÁ (SR) 73/+1, 38. Veronika FALATHOVÁ (SR) 74/+2.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv