Neprehliadnite

LET-Ladies Slovak Open: Na Táľoch hráčky z 34 krajín vrátane Falathovej a Klimentovej

 

Na 5. ročníku ženského golfového turnaja Allianz Ladies Slovak Open, ktorý sa uskutoční od štvrtka do nedele Falathova(19.-22. júna) na ihrisku Gray Bear na Táľoch, sa predstaví rekordný počet zúčastnených krajín. Už tradičné podujatie z kalendára Ladies European Tour (LET) si zahrá 126 hráčok z 34 krajín celého sveta, medzi ktorými nebude chýbať ani slovenská dvojica Veronika Falathová a Lea Klimentová.

 

/Obr. Slovenská golfistka Veronika Falathová/

Organizátori turnaja zvýšili dotáciu turnaja o 25.000 eur na celkovú sumu 275.000 eur. „Sme veľmi radi, že na turnaji nebude chýbať ani obrovský talent európskeho golfu – Charley Hullová. Na vlaňajšom Solheim Cupe sa výraznou mierou pričinila o vôbec prvé víťazstvo Európy nad USA na americkej pôde, keď zdolala top favoritku z USA Paulu Creamerovú a následne si od nej vypýtala autogram,“ povedal promotér turnaja Jozef Soták.

Okrem Hullovej budú na Táľoch anglické farby obhajovať aj ďalšie veľké favoritky – osemnásťnásobná víťazka turnajov LET Trish Johnssonová a ďalšia niekoľkonásobná víťazka turnajov Mellisa Reidová. V štartovom poli nebude chýbať ani česká jednotka Klára Spilková. Kvalifikáciu si zo slovenských dievčat vybojovala profesionálka Falathová a voľnú kartu dali organizátori amatérke Klimentovej.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv