Neprehliadnite

B&O H6: Vkusný zvukový zázrak

 

Keď príde reč na kvalitné slúchadlá, drvivá väčšina tých, ktorí sa aspoň trochu vyznajú, začne po chvíli skloňovať niekoľko značkových mien. Zvučné technologické názvy v nich ale chýbajú; najvyššia kvalita zvuku je totiž doménou niekoľkých malých výrobcov.

Jedným z nich je dánska spoločnosť Bang & Olufsen, vo svete kvalitnej spotrebnej techniky známa ako výrobca toho najlepšieho pre uši a oči. Audio produkty tvoria dodnes jadro jej skromnej ponuky – tá zato dokáže uspokojiť

Past and it canadian pharmacy online other Wherever than of canada pharmacy new scent of.

aj tých najnáročnejších poslucháčov.

Je tu ale ešte jedna vec, ktorou B&O vyniká aj nad prémiovou konkurenciu. Je ňou dizajn. V ňom dosiahla takmer status svätosti – a je to paradoxne práve vizuálny kontakt, ktorý si získava mnoho neskorších majiteľov jej produktov. Kruh sa uzatvára: B&O je známa pre neprekonateľnú kvalitu, luxusné materiály, nadčasový dizajn a, samozrejme, vysokú cenovku.

Všetky tieto predpoklady spĺňa aj v súčasnosti vlajková loď jej ponuky osobného audio príslušenstva. Tá nosí málovravné označenie H6 a jedná sa o model veľkých náhlavných slúchadiel. Tie však tvoria pomyselnú špičku toho, čo táto kategória ponúka. Na trh boli uvedené minulý rok a šlo o veľkú udalosť – predošlá vlajková loď firmy, slúchadlá Form2, boli uvedené v roku 1985. A áno, vyrábali sa celých 28 rokov a vyrábajú sa dodnes.

Novinka je ale o úroveň vyššie nielen funkciami, ale predovšetkým spĺňa objednávku náročných klientov na moderný a zároveň nadčasový vzhľad a osobitý imidž, ktorý sa nestratí v dave, na rozdiel od napríklad tuctovej tínedžerskej vychytávky s červeným béčkom v logu. Okrem ultraluxusného dizajnu, ktorý zahŕňa celokožené vyhotovenie (obzvlášť efektne vynikne v béžovom farebnom prevedení) ponúkajú H6 aj jednu z najlepších funkcií potlačenia okolitého hluku a rovnako málo z vašej obľúbenej hudby púšťajú do éteru. Exkluzívna kvalita zvuku a oddeľovanie basov je v tejto triede samozrejmosťou a je zbytočné ho popisovať. Aj tých najväčších neveriacich Tomášov presvedčia nezávislé testy uznávaného odborného časopisu Stereophile, v ktorom tieto slúchadlá obstáli vynikajúco. Predstavujú tak absolútny vrchol prémiového zvuku, ktorý má vo svojej triede len málo (rovnako drahých a exkluzívnych) konkurentov. Na čelo ponukového peletónu útočia aj cenou, pohybujúcou sa okolo úrovne 350 eur za kúsok, ktorý zaručene nenájdete široko ďaleko.

Foto: Bang & Olufsen

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv