Neprehliadnite

Zlatá éra

 

Nazvať nasledujúcu sériu obuvi topánkovým pornom by bolo, samozrejme, neslušné, priam až vulgárne. Lenže má to jeden háčik. Ono je to totiž výraz, ktorý sa k najnovšej pánskej kolekcii topánok od francúzskeho výrobcu Yves Saint Laurent, hodí najlepšie.

Ostatne, sám Saint Laurent, zakladateľ značky a legenda módneho vesmíru, si na vulgarite postavil svoju tvorivú kariéru a v súčasnom kreatívnom riaditeľovi značky, Hedim Slimane, má dôstojného nástupcu. Presne podľa toho vyzerá aj nová séria pánskych topánok.

Tzv. creepers, čo je vlastne anglické označenie pre nízke topánky s vyvýšenou podrážkou, svojím dizajnom nijako nezapierajú extravagantné, drzé hodnoty, a teda ani estetickú príslušnosť k značke. Výber je široký, od rôzne zvýraznených gombíkov a praciek, cez semišové modely či dokonca výstrelok v podobe leopardej kožušiny na povrchu (ako inak, pravej) až po ozajstné lahôdky pre oči i nohy – strieborný a zlatý model. Tie sa, logicky, zaraďujú na pomyselný vrchol kolekcie, ktorá do bodky dodržiava legendárny dizajn módneho domu v štýle „luxusný rock´n´roll“. Presne taký, za aký by sa nemusel hanbiť ani Mick Jagger.

Mimochodom, v YSL myslia aj na (stále početnú) skupinu mužov, ktorým návštevy butikov nie sú príliš pochuti. Kolekcia, ktorá v trojrozmernej podobe dorazí do ulíc začiatkom jesene, sa dá predobjednať v oficiálnom značkovom e-shope.

 

Foto: YSL

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv