Neprehliadnite

Rekordný záujem o US Open

 

2014-US-OPEN_LOGOViac hráčov, ako kedykoľvek predtým v doterajšej histórii prejavilo záujem hrať na US Open. USGA oznámila, že dostala 10.127 žiadostí o účasť na druhom major turnaji sezóny, ktorý sa uskutoční 12.-15. júna v Pinehurste. Tým súčasne došlo aj k prekonaniu minuloročného rekordu s 9860 žiadateľmi o účasť.

Z celkového počtu je 51 hráčov oslobodených od povinnej účasti v kvalifikácii. Medzi nimi figurujú aj dvanásti bývalí šampióni z US Open, ako napríklad obhajca trofeje Justin Rose a Tiger Woods. Líder svetového rebríčka Woods začal po operácii už s ľahkým tréningom, ale zatiaľ nepotvrdil svoju účasť v Pinehurste.

Lokálna kvalifikácia (18 jamiek) na US Open štartuje 2. mája na 111 miestach po celej krajine, pričom 36-jamková regionálna kvalifikácia bude 2. júna. Ďalšie dve regionálne kvalifikácie sa uskutočnia 26. mája v Anglicku a Japonsku.

-JJ-

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv