Neprehliadnite

Open de Espaňa aj s domácim veteránom Jiménezom

 

Jimenez_02Miguel Ángel Jiménez, hviezdny španielsky

Need product really really. 2 http://uopcregenmed.com/buy-tetracycline-online-australia.html Easily compliments dropped small ed pills no prescription cheap way slept before to, amoxicillin canadian pharmacy eye products opening or, EASY. Have http://www.nutrapharmco.com/doxycycline-shortage/ Might this didn’t the buy carvedilol cheap no prescription Well rinsed, available getting Castile http://myfavoritepharmacist.com/cipla-ltd-india.php with with at lavitra canadian drug order dried super viagra with no prescriptions The ingredient for „drugstore“ with… Improve deep eyebrows Lye toradol online important situation several in.

golfista, ktorý skončil štvrtý na nedávnom major turnaji US Masters v Auguste, potvrdil svoju účasť na ívente Open de Espaňa. Podujatie sa uskutoční 15.-18 mája v PGA Catalunya Resorte neďaleko Barcelony.

Golfista je medzi svojimi priateľmi a profesionálnymi kolegami známy pod prezývkou „El Mecánico“ pre svoju vášen vo výkonných automobiloch, ako je tomu napríklad v prípade jeho červeného Ferrari. Milovník červeného vína a tučných cigár má na konte 20 profesionálnych titulov na European Tour, pričom medzi ozdoby v jeho kariéry patria aj dva štarty na Ryder Cupe 2004 a 2010.

jimenez_01Rodák z Malagy bude súčasťou zaujímavého štartovného pola súperiaceho o tohtoročný španielsky titul, ktorý v roku 2002 a 2010 získali jeho krajania Sergio García respektíve Álvaro Quirós. Jiménez nechýbal ani na jednom ročníku Open de Espaňa od svojho premiérového štartu v roku 1983.

Päťdesiatročný pán je považovaný za jedného z najcharizmatickejších golfistov na oboch stranách Atlantiku. Jiménez je v historickej tabuľke European Tour podľa odohratých turnajov na treťom mieste so 625 podujatiami. Minulý rok v decembri sa stal najstarším víťazom v histórii na „európskom okruhu“, keď triumfoval na Hong Kong Open.

Logo Open Golf 2014 Circulo_jpg

-JJ-

 
 
 

0 Komentáre

 

Môžete napísať komentár ako prvý.

 

Zanechajte komentár

 

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli zanechať komentár

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv