Neprehliadnite

Na Albatrosse záujímavé mená vrátane Molinariho

 

Taliansky golfista Francesco Molinari, ktorý skončil šiesty na nedávnom elitnom podujatí Players Championship, figuruje medzi prihlásenými hráčmi na turnaj Czech Masters 2014. Účasť na ívente z kalendára European Tour, ktorý sa uskutoční 21-24. augusta na ihrisku Albatross pri logo-czech-mastersPrahe, prisľúbilo aj ďalších desať tohtoročných víťazov z európskej túry.

Medzi nimi sú napríklad Španiel Alejandro Caňizares, Francúz Alexander Levy Fisher alebo Čiľan Felipe Aguilar. Už skôr organizátori oznámili účast Škóta Stephena Gallachera a naďalej rokujú s kontroverzným Američanom Johnom Dalym. Kvalitu štartovného pola by mal znásobiť aj fakt, že na Albatrosse sa bude bojovať aj o body do rydercupového rebríčka.

Na Albatrose sa už pomaly začína pripravovať ihrisko. Gríny na turnaji European Tour budú mať rychlosť 12 stôp, budú sekané 4x denne na výšku 2,5 mm a dvakrát za deň valcované. Televízny prenos z turnaja by mal ísť do celého sveta a zaisťovať ho bude šesťdesiat kamier. Organizátori už predstavili aj trofej pre víťaza, tavená sklenená plastika váži 24 kilogramov a je vysoká 64 cm.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv