Neprehliadnite

McIlroy nečakane zrušil zásnuby s tenistkou Wozniackou

 

Dánska tenistka Caroline Wozniacka bude hrať na
grandslamovom turnaji Roland Garros so zlomeným srdcom. Jej priateľ a elitný svetový golfista Rory McIlroy totiž v stredu náhle Rory_Carolinezrušil zásnuby, pretože sa ešte necíti byť pripravený na manželstvo.

Severoírsky golfista, ktorý pred týždňom oslávil 25 rokov, bol zasnúbený s bývalou ženskú tenisovou jednotkou od Nového roku. Nečakaná a šokujúca správa vybuchla len krátko pred pozývaním celebritných hostí na svadobnú hostinu. Prominentný športový pár mal v pláne sa zosobášiť v New Yorku v závere toho kalendárneho roka.

„Problém je vo mne,“ povedal  niekdajší líder svetového golfového rebríčka McIlroy. „Pri víkendovom riešení otázky s pozvánkami na svadbu som si uvedomil, že ešte Rory_Caroline_02nie som pripravený na všetky tie svadobné povinnosti. Nie je to správny spôsob, ako ukončiť vzťah, ktorý bol pre dvoch ľudí taký dôležitý. Želám Caroline veľa šťastia, lebo si to zaslúži a ďakujem je za všetky príjemné chvíle s ňou strávené.“

McIlroy sa momentálne pripravuje vo Veľkej Británii na turnaj BMW PGA Championship z kalendára European Tour, ktorý štartuje vo štvrtok. Wozniacka sa odhlásila minulý týždeň z podujatia v Ríme pre údajne zranenie kolena. Ešte minulý víkend „zavesila“ dvojica na sociálnu sieť spoločnú fotografiu z večere v Monte Carle.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv